Світлодіодні лампи H1 Prime-X серии TX Pro

Модель: H1 TX Pro
Виробник: PRIME-X
0
В наявності
2 595 грн.
Знайшли дешевше?

Опис - Світлодіодні лампи H1 Prime-X серії TX Pro 5000K


Світлодіодні лампи серії TX Pro це компромісне рішення між ціною і якістю від компанії Prime-X. Великою перевагою ламп є вбудований в корпус драйвер, що дозволяє розмістити їх цілком всередині корпусу фари, забезпечивши додатковий захист від впливу зовнішніх факторів. Лампи також мають пило і водонепроникний корпус захищений за стандартом IP67, що додатково збільшує час безвідмовної роботи ламп. У лінійці TX Pro застосовуються світлодіодні чіпи нового покоління від відомої фірми Lattice Power зі зменшеним тепловиділенням і поліпшеними світловими характеристиками. LED лампи призначені для максимально швидкої заміни галогенних ламп на більш яскраве джерело світла без зміни конструкції фари, з чим може впоратись будь-який автолюбитель не звертаючись на СТО. LED лампи серії TX Pro мають збільшену світловіддачу, яка в кілька разів перевищує світло від галогенних ламп. Колірна температура 5000К дає найкращу видимість за будь-яких погодних умовах і в будь-який час доби (навіть в сутінках, коли ефективність головного світла мінімальна). Розпал світлодіодної лампи здійснюється максимально швидко (за 0,1 секунди) і відразу на повну потужність.

Особливе розташування світлодіодів допомагає отримати чітку світлотіньову межу, щоб не засліпити водіїв зустрічних автомобілів, тим самим не створюючи аварійні ситуації.

Алюмінієвий корпус лампи з радіатором обдувається безшумним вентилятором, таким чином досягається максимально ефективне розсіювання тепла для охолодження всієї конструкції лампи і забезпечується максимально довга її робота.

Додатковою приємною особливістю ламп серії TX Pro є вбудований EMC фільтр, який виключає випромінювання радіоперешкод, а це значить ніякого впливу на радіоелектронні пристрої автомобіля.

Характеристики - Світлодіодні лампи H1 Prime-X серії TX Pro 5000K


Лампи LED
Кількість ламп 2
Призначення ближнє світло,дальнє світло
Тип охолодження Активне - радіатор з вентилятором
Тип світлодіодів Lattice Power
Тип цоколя H1
Колірна температура 5000K
Потужність 37 Вт
Обманка Can-Bus Немає
Загальні
Вид Світлодіодні
Категория Автомобільні світлодіодні лампи
Термін служби 50000 г
Гарантія 24 місяці

Установити ксенонові лампи, встановити світлодіодні лампи можна в нашому центрі освітлення. Наші фахівці допоможуть Вам вибрати правильний цоколь лампи, а наші установники професійно замінять.

text_amid_reviews Світлодіодні лампи H1 Prime-X серії TX Pro 5000K


Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Captcha
Рекомендовані товари