Світлодіодні лампи H3 5000K Baxster S1 gen2

Модель: S1 gen2 H3 5000-01
Виробник: Baxster
0
Немає в наявності
689 грн.
Знайшли дешевше?

Опис - Світлодіодні лампи H3 Baxster S1 gen2 5000K


LED лампи серії S1 gen2 (другого покоління) від компанії Baxster ще краще вирішують проблему недостатнього світла від галогенних ламп за мінімальною ціною і при мінімальних витратах часу на їх установку. Після монтажу даних світлодіодних ламп в фари головного світла або протитуманні фари, досягається збільшення світлового потоку практично на 70% в порівнянні з галогеном. Джерелом світла в лампах другого покоління Baxster S1 gen2 служать відомі світлодіодні чіпи Philips ZES, перевірені часом і гарантованої якості. На відміну більшості представлених на ринку дешевих світлодіодних ламп, Baxster S1 мають конструкцію, яка забезпечує гідне світлотіньовий кордон і правильну фокусування світла, аналогічну штатним галогену.

led лампы HB4 (9006)

Охолодження LED ламп здійснюється за допомогою радіатора на корпусі виготовлений з міцного сплаву авіаційного алюмінію 6063. Таке рішення в повній мірі забезпечує достатнє охолодження для роботи протягом усього заявленого терміну служби 30000 годин. Варто відзначити, що температура працює LED лампи більш ніж в 2 рази нижче, ніж у галогенової. Все вищесказане, а також пылевлагозащита за стандартом IP68 сприяє більш тривалому часу роботи.

 

Характеристики - Світлодіодні лампи H3 Baxster S1 gen2 5000K


Лампи LED
Кількість ламп 2
Призначення ближнє світло,дальнє світло
Тип охолодження Пасивне - радіатор
Тип світлодіодів Philips ZES
Тип цоколя H3
Колірна температура 5000K
Потужність 25 Вт
Обманка Can-Bus Немає
Світловий потік 4000 Лм
Загальні
Вид Світлодіодні
Категория Автомобільні світлодіодні лампи
Термін служби 30000 г
Гарантія 12 місяців

Установити ксенонові лампи, встановити світлодіодні лампи можна в нашому центрі освітлення. Наші фахівці допоможуть Вам вибрати правильний цоколь лампи, а наші установники професійно замінять.

text_amid_reviews Світлодіодні лампи H3 Baxster S1 gen2 5000K


Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Captcha
Рекомендовані товари