Світлодіодні лампи H1 Prime-X серии S Pro

Модель: H4 MINI-01
Виробник: PRIME-X
0
В наявності
1 188 грн.
Знайшли дешевше?

Опис - Світлодіодні лампи H4 Prime-X MINI 5000K


Світлодіодні лампи Prime-X серії MINI допоможуть максимально швидко і просто замінити галогенні лампи на більш яскравий джерело світла. LED лампи серії MINI мають вбудований драйвер, що дозволило ще більше знизити їх габарити для можливості розміщення всередині будь-якої існуючої фари. Колірна температура 5000К дає найкращу видимість при будь-яких погодних умовах. Розпалювання лампи здійснюється максимально швидко (за 0,1 секунди) і відразу на повну потужність. LED ідеально підходять відповідний цоколь і їх досить просто встановити власними силами, без звернення в автосервіс. Невеликі розміри лампи дозволяють розмістити її всередині практично будь-фари з повністю закритою кришкою. Вбудований драйвер дозволяє досягти максимального захисту від попадання вологи не тільки в лампу, але і в драйвер.

Особливе розташування світлодіодів допомагає досягти чітку світлотіньовий кордон і не засліплювати водіїв зустрічних автомобілів, тим самим не створюючи аварійні ситуації.

светодиодные автолампы

Застосовані в якості джерела світла світлодіоди CSP видають високий світловий потік при відносно низькому нагріванні, а також забезпечують стабільну роботу в діапазоні напруг від 12 до 24 Вольт. Алюмінієвий радіатор забезпечує ефективне розсіювання тепла для охолодження всієї конструкції і забезпечує великий термін служби. Лампи Prime-X мають пило-і водонепроникний корпус захищений за стандартом IP67, що також допомагає продовжити час роботи лампи.

LED лампы для авто Prime-X серии MINI

Характеристики - Світлодіодні лампи H4 Prime-X MINI 5000K


Лампи LED
Кількість ламп 2
Призначення ближнє світло,дальнє світло
Тип охолодження Пасивне - радіатор
Тип світлодіодів CSP
Тип цоколя H4
Колірна температура 5000K
Потужність 20 Вт
Обманка Can-Bus Немає
Загальні
Вид Світлодіодні
Категория Автомобільні світлодіодні лампи
Термін служби 50000 г
Гарантія 12 місяців

Установити ксенонові лампи, встановити світлодіодні лампи можна в нашому центрі освітлення. Наші фахівці допоможуть Вам вибрати правильний цоколь лампи, а наші установники професійно замінять.

text_amid_reviews Світлодіодні лампи H4 Prime-X MINI 5000K


Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Captcha
Рекомендовані товари