Світлодіодні лампи H7 ALed RH7Y07G 6000K (для Ford Focus, Fiesta)

Модель: MHB4-01
Виробник: ALed
0
Немає в наявності
1 248 грн.
Знайшли дешевше?

Опис - Світлодіодні лампи H7 ALed RH7Y07G 6000K (для Ford Focus, Fiesta)


Світлодіодні лампи серії R від компанії ALed призначені тільки для установки в рефлекторну головну оптику автомобілів, тобто в галогенні фари зі звичайним відбивачем. LED лампи ALed серії R чудово підійдуть для заміни галогенного або нештатного ксенонового освітлення. Світловий потік в 4000 люмен по-хорошому здивує будь-якого автолюбителя, який вирішить встановити лампи ALed серії R в головний світло. Колірна температура світла становить 6000 К, що означає яскравий білий світ з блакитним відтінком, який чітко визначає перешкоди на дорозі, а також знижує втомлюваність водія.

Точне розташування світлодіодів, яке відповідає розташуванню нитки розжарення в галогенової лампі забезпечує чітку світлотіньовий кордон, а значить ви не ослепите зустрічних водіїв. Корпус лампи виготовляється з алюмінію та міді, які мають чудову тепловіддачу. Для кращого відведення тепла від корпусу застосовується радіатор обдувається вентилятором. Дана конструкція має компактні розміри для розміщення в самому мінімальному просторі. Варто відзначити інноваційну конструкцію вентилятора, який обертається без тертя за принципом левітації на магнитоной подушці. Це, а також пылевлагозащита по стандарту IP65, дозволило досягти максимально довгого терміну служби 10 років.

Заміна галогенних ламп на світлодіодні дуже проста і не вимагає спеціального інструменту, розбору конструкції фари або додаткових високовольтних блоків живлення. Просто дістаньте вийшла з ладу лампу і вставте на її місце LED лампу і підключіть до роз'єму живлення.

Характеристики - Світлодіодні лампи H7 ALed RH7Y07G 6000K (для Ford Focus, Fiesta)


Лампи LED
Кількість ламп 2
Номер виробника MHB4
Призначення ближнє світло,дальнє світло
Тип охолодження Пасивне - радіатор
Тип світлодіодів Lattice Power
Тип цоколя HB4 (9006)
Колірна температура 6500K
Потужність 13 Вт
Обманка Can-Bus Немає
Світловий потік 2000 Лм
Загальні
Вид Світлодіодні
Категория Автомобільні світлодіодні лампи
Термін служби 30000 г
Гарантія 12 місяців

Установити ксенонові лампи, встановити світлодіодні лампи можна в нашому центрі освітлення. Наші фахівці допоможуть Вам вибрати правильний цоколь лампи, а наші установники професійно замінять.

text_amid_reviews Світлодіодні лампи H7 ALed RH7Y07G 6000K (для Ford Focus, Fiesta)


Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Captcha
Рекомендовані товари