Автосигналізація Pandect X-3110

Модель: X-01
Виробник: Pandect
0
Немає в наявності
15 432 грн.
Знайшли дешевше?

Опис - Автосигналізація Pandect X-3110


Pandect X-3110 це мініатюрна автомобільна охоронна GSM система, яка містить набір сучасних інтерфейсів (2CAN, LIN, GSM/GPRS, Bluetooth) для підключення з мінімальним втручанням в проводку автомобіля, широкий функціонал (включаючи інтелектуальний автоматичний запуск), низьке енергоспоживання і спілкується з брелоком по надійному діалогового коду.

Крім стандартної протиугінної мітки, авторизація власника може відбуватися по смартфону з інтерфейсом Bluetooth. Більше того, управління системою з фірмового додатка Pandect BT на смартфоні , може здійснюватися не тільки по каналу GSM, але і по каналу Bluetooth. Ця можливість сильно допоможе в місцях з нестабільним або відсутнім покриттям GSM-мережі. Pandect X-3110, також як і інші останні моделі цього сімейства, працює з GPRS-Internet і інтернет-сервісом Pandora і оновленими програмами під Android і iOS.

Безсумнівним достоїнством є наявність в комплекті поставки модуля інтелектуального дистанційного запуску двигуна за різними критеріями (залишкової температурі двигуна, таймеру, рівня заряду акумулятора і ін).

У реалізації автозапуску допомагає наявність сигналізації в порту IMMO/KEY, за допомогою якого реалізується обходу штатного іммобілайзера автомобіля за фірмовою технологією ОБХІД 2.0, яка позволяетquot;жертвувати" одним ключем, залишаючи його назавжди в автомобілі.

У системі також є визначення місцезнаходження автомобіля за даними базових станцій стільникових мереж (технологія LBS). Для поліпшеної точності визначення координат рекомендуємо доповнити систему GPS/Глонасс-приймачем Pandora NAV-035 BT (не входить в комплект поставки).

Система використовує новий РК-брелок DXL078 black, що відображає актуальне час, напруга, стан різних зон охорони та іншу необхідну інформацію. У разі спрацьовування вбудованого датчика удару/нахилу/руху власник негайно дізнається про це за тривожним сигналом від брелока і повідомлення на мобільний телефон.

Комплектація:

  • Основний блок X3110 - 1 шт.
  • Брелок LCD DXL078 black карабін шовкографія силікон - 1 шт.
  • Брелок BT-760 black - 1 шт.
  • ЗІП кріплення X1000 - 1 шт.
  • Основний кабель X1000 - 1 шт.
  • Кнопка BS2 - 1 шт.
  • Кабель DX90 v2 IMMO - 1 шт.
  • Кабель аналогового термодатчика L3000 v2 - 1 шт.
  • Релейний модуль автозапуску RMD-5M - 1 шт.
  • Друкована продукція
  • Упаковка

Характеристики - Автосигналізація Pandect X-3110


Автосигналізації
Тип зв'язку Двосторонній
Автозапуск двигуна Так
Діалогове кодування сигналу Так
CAN - модуль Є
GSM - модуль Є
Турботаймер Є
Вбудовані датчики Удару/Нахилу/Переміщення
Загальні
Категория Автосигналізації
Тип GSM-сигнализации

Встановити автосигналізацію у Києві можна у нашому інсталяційному центрі. Ми є сертифікованим центром Starline, Pandora. Наші спціалісти пройшли спеціальне навчання та мають сертифікати.

text_amid_reviews Автосигналізація Pandect X-3110


Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Captcha