Автосигналізація Pandect X-3190

Модель: X-01
Виробник: Pandect
0
Немає в наявності
18 379 грн.
Знайшли дешевше?

Опис - Автосигналізація Pandect X-3190


Pandect X-3190 це мініатюрна автомобільна охоронна GSM-система, яка містить набір сучасних інтерфейсів (2CAN, LIN, GSM/GPRS, Bluetooth) для підключення з мінімальним втручанням в проводку автомобіля, широкий функціонал (включаючи інтелектуальний автоматичний запуск), наднизьке енергоспоживання і спілкується з брелоком по надійному діалогового коду. Також система має вбудований іммобілайзер і може виконати безключовий обходу штатного іммобілайзера за фірмовою технологією Обхід 2.0. Охоронний комплекс побудований за аналогією з Pandect X-3150 і X-3110, але з застосуванням сучасної елементної бази, що дозволило впровадити нову функцію алгоритмічної модуляції LoRa (працює на частоті 868 МГц). Це нововведення дозволило забезпечити роботу брелока D-022 на рекордної дальності. Нова апаратна платформа дозволила впровадити в устойство підтримку більшості сучасних функцій, сумісних зі стандартом Bluetooth 5.0.

Крім стандартної протиугінної мітки, авторизація власника може відбуватися по смартфону з інтерфейсом Bluetooth. Більше того, управління системою з фірмового додатка Pandect BT на смартфоні , може здійснюватися не тільки по каналу GSM, але і по каналу Bluetooth. Ця можливість сильно допоможе в місцях з нестабільним або відсутнім покриттям GSM-мережі. Pandect X-3190, також як і інші останні моделі цього сімейства, працює з GPRS-Internet, та інтернет-сервісом Pandora і оновленими програмами під Android і iOS.

Безсумнівним достоїнством є наявність в комплекті поставки модуля інтелектуального дистанційного запуску двигуна за різними критеріями (залишкової температурі двигуна, таймеру, рівня заряду акумулятора і ін).

Для підвищення стійкості до угону в комплекті поставки є підкапотний радіореле блокування, яке працює по захищеному протоколу Bluetooth.

У реалізації автозапуску допомагає наявність сигналізації в порту IMMO/KEY, за допомогою якого реалізується обходу штатного іммобілайзера автомобіля за фірмовою технологією ОБХІД 2.0, яка дозволяє не жертвувати одним із штатних ключів, залишаючи його назавжди в автомобілі.

Охоронний комплекс комплектується новим ЖК-брелоком D-022, який працює в діапазоні 868 МГц за новітньою технологією LoRa для збільшення дальності роботи. Він відображає актуальний час, напруга, стан різних зон охорони та іншу необхідну інформацію. Брелок оснащений вбудованим акумулятором, який заряджається через стандартний роз'єм microUSB. У разі спрацьовування вбудованого датчика удару/нахилу/руху власник негайно дізнається про це за тривожним сигналом від брелока і повідомлення на мобільний телефон.

У системі також є визначення місцезнаходження автомобіля за даними базових станцій стільникових мереж (технологія LBS). Для поліпшеної точності визначення координат рекомендуємо доповнити систему GPS/Глонасс-приймачем Pandora NAV-035 BT (не входить в комплект поставки).

Безперечною перевагою є наявність Bluetooth-сирени, яка не вимагає прокладки додаткових проводів під капот, що дозволить розмістити її в найнесподіваніших для викрадача місцях і не дасть визначити місце установки оновного модуля охоронного комплексу.

Комплектація:

  • Основний блок - 1 шт.
  • Брелок D-022 - 1 шт.
  • Релейний модуль автозапуску RMD-5M - 1 шт.
  • Радіо реле BT-101 - 1 шт.
  • Серена з радилмодулем Bluetooth PS-331BT - 1 шт.
  • Брелок BT-760 black (радіомітка) - 1 шт.
  • ЗІП кріплення - 1 шт.
  • Основний кабель - 1 шт.
  • Кнопка BS2 - 1 шт.
  • Кабель DX90 v2 IMMO - 1 шт.
  • Комплект кабелів - 1 комплект.
  • Друкована продукція
  • Упаковка

Характеристики - Автосигналізація Pandect X-3190


Автосигналізації
Тип зв'язку Двосторонній
Автозапуск двигуна Так
Діалогове кодування сигналу Так
CAN - модуль Є
GSM - модуль Є
Турботаймер Є
Вбудовані датчики Удару/Нахилу/Переміщення
Загальні
Категория Автосигналізації
Тип GSM-сигнализации

Встановити автосигналізацію у Києві можна у нашому інсталяційному центрі. Ми є сертифікованим центром Starline, Pandora. Наші спціалісти пройшли спеціальне навчання та мають сертифікати.

text_amid_reviews Автосигналізація Pandect X-3190


Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Captcha