Автосигналізація Pandora DXL-0110L

Модель: DXL-0110L
Виробник: Pandora
0
Немає в наявності
7 870 грн.
Знайшли дешевше?

Опис - Автосигналізація Pandora DXL-0110L


Pandora DXL-0110L - це микросигнализация з вбудованим модулем бездротового з'єднання Bluetooth 4.2, який споживає мінімально можливу напругу. З цього інтерфейсу відбувається все спілкування основного блоку сигналізації з іншими пристроями: з безконтактними мітками BT-760, зі смартфоном в якому встановлено фірмовий додаток Pandora BT, з бездротовим підкапотним модулем RHM-03 BT (не входить в комплект) або з бездротовим реле блокування BTR-101 (не входить в комплект). Завдяки своїм мініатюрним розмірам основний блок сигналізації можна заховати в найнесподіваніших для викрадача місцях, а оскільки спілкування з захисними модулями відбувається по бездротовому зв'язку, то і по проводах її теж буде знайти непросто.

Управління сигналізацією відбувається або смартфоном з встановленим додатком Pandora BT або безконтактної міткою, а дальність роботи досягає 70 м. При цьому якщо смартфон розрядився або виникли інші проблеми, то на мітках також є кнопка, натиснувши на яку модно поставити або зняти автомобіль з охорони.

Серед функціоналу варто виділити наявність вбудованих шин 2хCAN за якими можна здійснити швидке підключення з мінімальним втручанням у штатну автомобільну проводку при цьому реалізуючи велика кількість сервісних функцій, які можуть бути активовані.

Однією з нових захисних функцій є валідація, тобто авторизація власника по натисканні певної комбінації кнопок на кермі або в салоні. Це значно підвищує захист автомобіля від несанкціонованого використання. Також доступна блокування по шині CAN.

Однією з фішок сигналізації Pandora DXL-0110L є чутливий датчик удару/нахилу/переміщення, який чітко визначає спробу піддомкрачування автомобіля, при спробі вкрасти колеса. При кожній постановці на охорону, сигналізація фіксує поточний нахил авто і фіксує його в пам'яті для виключення крадіжки покришок. Інтелектуальний датчик не дивлячись на свою високу чутливість виключає помилкові спрацьовування.

Малі габаритні розміри основного блоку автосигналізації дають широке поле для творчості майстрів установників.

Стандартна комплектація системи:

  1. Основний блок
  2. Дві безконтактні мітки BT-760
  3. Комплект проводів
  4. Кріпильний комплект
  5. Керівництво по монтажу та експлуатації

Характеристики - Автосигналізація Pandora DXL-0110L


Автосигналізації
Тип зв'язку Двосторонній
Автозапуск двигуна Немає
Діалогове кодування сигналу Так
CAN - модуль Є
GSM - модуль Немає
Турботаймер Є
Вбудовані датчики Удару/Нахилу/Переміщення
Загальні
Категория Автосигналізації
Тип GSM-сигнализации

Встановити автосигналізацію у Києві можна у нашому інсталяційному центрі. Ми є сертифікованим центром Starline, Pandora. Наші спціалісти пройшли спеціальне навчання та мають сертифікати.

text_amid_reviews Автосигналізація Pandora DXL-0110L


Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Captcha
Рекомендовані товари