Електромобіль Peugeot e-2008

Модель: e-2008
Виробник: Peugeot
0
Немає в наявності
961 350 грн.
(24524 $)
Знайшли дешевше?

Вартість автомобіля в Китаї FOB Shanghai (ціна в порту Шанхая) - від 19320 $.

Вартість електромобіля"на номерах" в Україні від 24650 $ в залежності від комплектації. (Ціна актуальна, на момент публікації, для отримання ціни актуальною на сьогоднішній день, звертайтесь до нас за телефоном або в чат, месенджери).

Наша компанія є офіційним експортером електромобілів у Китаї, тому можливе відправлення електромобілів з Китаю в будь-які країни. Ми вказуємо ціну в Китаї FOB, до якої треба додавати вартість доставки до Вашої країни.

Доставки по країнах:

  • Україна
  • Грузія
  • Казахстан
  • Узбекистан
  • Азербайджан
  • ОАЕ 

Ємність батареї становить 45,24 кВт * год. Батарея має як охолодження, так і підігрів. При повному заряді, за заявою виробника, забезпечується максимальний запас ходу 360 км (по циклу NEDC) або 320 км (по циклу WLTP). В автомобілі два роз'єми для швидкої зарядки постійним струмом і повільної зарядки змінним струмом.

Електродвигун розвиває потужність в 163 к.с. (120 кВт), а максимальна швидкість складає 150 км / ч. В автомобілі застосовується синхронний електродвигун на постійних магнітах.

Автомобіль виробляється в кузові кросовер і має наступні габаритні розміри і масу:

  • колісна база - 2612 мм;
  • довжина - 4312 мм;
  • ширина - 1785 мм;
  • висота - 1545 мм;
  • розмір коліс - R18;
  • маса - 1570 кг.

Передня підвіска - типу MacPherson, задня підвіска - напівзалежна торсіонна балка. Гальма - дискові передні і задні з функцією рекуперації енергії гальмування.

Електромобіль Peugeot e-2008 виробляється в Китаї (м Ухань) на заводі спільного підприємства Dongfeng Peugeot-Citroën.

Автомобіль в максимальній комплектації оснащується:

  • Безпека і допомога в водінні: ABS (Антиблокувальна гальмівна система) з EBD (Електронна система розподілу гальмівних зусиль), ESP (Електронна система стабілізації кузова), V-AEB (Автоматичне екстрене гальмування на малій швидкості), допомога при підйомі / спуску, фронтальні подушки безпеки (airbag) водія і пасажира, бічні подушки безпеки, подушки безпеки в передніх сидіннях, система кругового огляду 360 градусів, передній і задній парктронік, TPMS (система контролю за тиском в шинах), розпізнавання дорожніх знаків з обмеженням швидкості і рекомендація щодо обмеження швидкості , гальмо стоянки з електроприводом, круїз-контроль з обмежувачем швидкості, автосвет, світлодіодні фари головного світла, бічні дзеркала з підігрівом і електричним регулюванням, дистанційне керування через фірмовий додаток для смартфона.
  • Інтер'єр і органи управління: безключовий доступ, мультируль, клімат-контроль, дзеркало заднього виду з покриттям антивідблиску, комбінована оббивка сидінь (шкіра + алькантара), приладова панель у вигляді 10-дюймового екрану, 10- дюймова мультимедійна система, підтримка Wi-Fi і Bluetooth, USB-порти для передніх пасажирів, аудіосистема на 6 динаміків.
Основное електромобілі
Запас ходу км 360 км
Наявність Під замовлення
Місткість акумулятора, кВт⋅год 45.24 кВт⋅г
Потужність електродвигуна кВт 163 к.с.
Тип приводу передній
Рік випуску 2020
Двигатель
Обертаючий момент Н·м 260 Нм
Макс. швидкість км/ч 150 км/г
Кузов
Тип кузова електромобіля кросовер

У нас є свій офіс у Китаї, тому ми можемо Вам продати та відправити електромобіль до будь-якої країни світу. Звертайтеся за нашими контактами у шапці сайту. Доставка в Україну, Молдову, Грузію, Азербайджан, Казахстан, Туреччину, Грецію, Іспанію та ін.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Captcha
Теги: Peugeot, e-2008