Світлодіодні LED лампи D2S, D4S, D2R, D4R ALED 50W 6000K (XD2SSTR3)

Модель: XD2SSTR3
Виробник: ALed
0
В наявності
3 081 грн.
Знайшли дешевше?

Опис - Світлодіодні LED лампи D2S, D4S, D2R, D4R ALED 50W 6000K (XD2SSTR3)


Ця LED лампа D2S, D4S, D2R, D4R призначена передусім для заміни галогенових та ксенонових ламп у фарах з лінзованою оптикою.

Зверніть увагу, що ця лампа не рекомендується для установки в противотуманні фари.

З її оптимальною потужністю та яскравим білим світлом ви забезпечите максимальну видимість як на сухому, так і на мокрому дорожньому покритті, не осліплюючи зустрічний транспорт. Лампа повністю виконана в корпусі з алюмінію, має потужність 50 Вт і світить білим світлом з температурою 6000K.

Світлодіодні LED лампи D2S, D4S, D2R, D4R мають інноваційну систему охолодження, що використовує вакуумну теплоотводну трубку. Під час нагрівання газ в вакуумній трубці циркулює, ефективно відводячи тепло від чіпа до системи охолодження. Це дозволяє покращити систему охолодження, зменшивши розмір корпусу лампи і збільшивши її потужність та термін служби. Основне місце установки - фара з лінзованою оптикою.

Завдяки використанню нових світлодіодів TNX від провідного виробника напівпровідникових діодів та вдосконаленого драйвера, лампа стала ще потужнішою, видавши 3000 Люменів світлового потоку, порівняно з попередньою версією, яка мала 2600 Люменів. Звичайна ксенонова лампа потужністю 35 Вт світить близько 2000 Люменів.

За допомогою нового покоління роторно-магнітного кулера вдалося вирішити проблему постійного охолодження без втрати потужності при будь-яких температурах. Відносно невеликий блок охолодження впорається з поставленими перед ним завданнями з охолодження світлодіодів.

Лампа охолоджується за допомогою кулера на основі магнітної левітації (без контакту). Завдяки відсутності тертя в подушці магнітного левітатора, термін служби цього кулера становить більше 10 років. Лопаті кулера спрямовані таким чином, що повітряний потік викидається з радіатора, що допомагає уникнути нагромадження пилу та бруду всередині. Крім того, магнітна подушка та розташування лопатей повністю усувають резонансний шум.

Ця лампа є відмінною альтернативою галогеновим і ксеноновим лампам для тих, хто шукає більше яскраве та ефективне світло. З усіх параметрів вона замінює ксенонові лампи, при цьому є більш економічною та має термін служби більше 30 000 годин, не вимагає використання блока розжигу, як це необхідно в разі ксенонових ламп. Вона також відповідає всім стандартам для установки в посадочні місця D2S, D4S, D2R, D4R фар і забезпечує відмінне співвідношення світла і тіні, яке не осліплює зустрічний транспорт.

Лампа має вологостійкість на рівні IP65 і працює при напрузі DC12V.

Характеристики:

  • Потужність: 50 Вт
  • Світлодіод (чіп): TNX
  • Світловий потік: 3000 Лм
  • Напруга: 12V DC
  • Вологостійкість: IP 65
  • Матеріал: Алюміній/Мідь
  • Температура світла: 6000K
  • Термін служби діода: більше 30 000 годин
  • Робоча температура: від -40°C до +85°C
  • Індекс (код): X
  • Ціна вказана за 2 штуки

Характеристики - Світлодіодні LED лампи D2S, D4S, D2R, D4R ALED 50W 6000K (XD2SSTR3)


Лампи LED
Кількість ламп 2
Номер виробника XD2SSTR3
Призначення ближнє світло,дальнє світло
Тип охолодження Активне - радіатор з вентилятором
Тип світлодіодів TNX
Тип цоколя D2S,D4S,D2R,D4R
Колірна температура 6000K
Потужність 50 Вт
Обманка Can-Bus Немає
Світловий потік 3000 Лм
Загальні
Вид Світлодіодні
Категория Автомобільні світлодіодні лампи
Термін служби 30000 г
Гарантія 12 місяців

Установити ксенонові лампи, встановити світлодіодні лампи можна в нашому центрі освітлення. Наші фахівці допоможуть Вам вибрати правильний цоколь лампи, а наші установники професійно замінять.

text_amid_reviews Світлодіодні LED лампи D2S, D4S, D2R, D4R ALED 50W 6000K (XD2SSTR3)


Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Captcha